Megoldások

Raktár irányítás

Az ION WMS raktár szoftver a raktári folyamatok optimalizálására és irányítására szolgál. Vonalkódos azonosítással online irányítja a dolgozók munkáját.

Hatékonyság növelő megoldások

Azonnali képet kap a cége működéséről, az értékesítés és a beszerzés állapotáról, a (könyvelő megkérdezése nélkül) az aktuális pénzügyi helyzetről, és a dolgozók teljesítmény mutatóiról.

Számlázás

Minden olyan alapszolgáltatást biztosít, mely a hatályos jogszabályoknak megfelelő forint alapú számla kibocsátáshoz szükséges.

Szerviz

A szerviz modul folyamatai végig kísérik a javításra átadott termék teljes útját a javítás ideje alatt, legyen az egyszerű javítás, csere, vagy külső helyszínen történő javítás.

Kölcsönzés

Az ION Rent kölcsönző szoftver, a kölcsönzési folyamat minden lépését támogatja, az ajánlat adástól, a foglaláson át egészen az eszközök visszavételéig.

Áruforgalom

Minden kereskedő cég sikeres működésének elengedhetetlen feltétele, hogy az áruk beszerzése és értékesítése, precízen és gyorsan történjen.

Készletkezelés

A készletkezelés a vásárolt illetve saját gyártású termékek készletmozgásainak követésére és készletszintjeiknek nyilvántartására szolgál (raktárankénti bontásban).

Pénzügy

A pénzügy funkciói lehetőséget adnak a vállalkozás pénzmozgásainak pontos, naprakész követésére.