OUR SERVICES

What We Do

Bevezetés folyamata

Ha csak jól használható szoftvertermékeinket kínálnánk partnereinknek, ez ömmagában kevés a lenne a sikerhez. Ezeket a termékeket jól testreszabott megoldások részeként kell átadnunk, hogy megfelelő módon segítsük partnereink üzleti folyamatainak hatékonyabbá tételét.  Ezért az eddigi bevezetések tapasztalatai alapján ki alakítottuk bevezetési módszeünket.
Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a bevezetés közös munka és, csak akkor tudjuk sikerre vinni, ha mind két fél intenzíven részt vesz a bevezetés folyamatában.

A bevezetési folyamat az alábbi lépésekből áll:

 1. Elvárt előnyök, eredmének meghatározása
 2. Bemutató, tesztrendszer
 3. Helyzetfelmérés
 4. Megoldási javaslat, megfelelő ION funkciók és eszközök kiválasztása
 5. Előzetes ajánlat adás
 6. Megoldási javaslat pontosítása, végleges ajánlat kidolgozása
 7. Szerződéskötés
 8. Testre szabás
 9. Telepítés oktatás
 10. Tesztüzem
 11. Éles indulás
 12. Üzemeltetés támogatás, frissítések

 

Elvárt előnyök, eredmének meghatározása

Az első megbeszélés alakalmával tisztázzuk, hogy mik azok a problámák a jelenlegi működésben, melyre megoldást várnak a rendszer bevezetésétől. Az elérendő célok pontos meghatározása elengedhetetlem ahhoz, hogy eredményes legyen az új rendszer bevetetése.

Bemutató, tesztrendszer
A rendszer működésének áttekintésével lehetőséget adunk arra, hogy tapasztalatokat szerezzenek a folyamatok működéséről és nem utolsó sorban, meggyőződhessenek a felület használhatóságáról. Az alkalmazott technológia lehetővé tesz, hogy létrehozzunk az önök számára egy teszt rendszert, melyen távoli eléréssel saját maguk is kipróbálhatják a rendszer működését. Honlapunkon saját maguknak is létre tudnak hozni egy teszt környezetet.

Helyzetfelmérés
A helyzetfelmérés során megismerkedünk a jelenlegi folyamatokkal és környezettel, ide értve a dolgozókat is akik üzemekltetik a jelenlegi folyamatokat és használni fogják az új rendszert.

Megoldási javaslat, megfelelő ION funkciók és eszközök kiválasztása
Az elvárt előnyök és a helyzetfelmérés alapján elkészítünk egy működési folyamat leírást, mely a folyamat fő elemeit tartalmazza. Kiválasztjuk a szükséges ION funkciókat. Ha szükséges javaslatot teszünk a vonalkód olvasó, vonalkód, nyomtató, és mobil adatgyűjtő berendezésekre, valamint a raktási területek WiFi lefedetségének kiépítésére. Ebben is van gyakorlatunk, megfelelő hátterünk.

Előzetes ajánlat adás
Az önökkel egyeztetett és elfogadott megoldási javaslat alapján előzetes ajánlatot készítünk. A tapasztalatok szerint az előzetes ajánlat már elég pontos ahhoz, hogy tervezni lehessen vele.

Megoldási javaslat pontosítása, végleges ajánlat kidolgozása
Az előzetes ajánlat elfogadása után, részletesen végignézzük az új rendszer által érintett folyamatokat, és minden egyes mozzanatot pontosítunk és részletesen kidolgozunk.

Szerződéskötés
A végleges ajánlat elfogadása után szerződést kötünk, amely tartalmazza végleges, a pontos árakat és egyéb feltételeket, valamint az ütemezést.

Testre szabás
A felmérések eredményei alapján munkatársaink elkészíti a szükséges kiterjesztéseket a rendszeren, melyek ahhoz szükségesek, hogy az így kialakított működéssel pontosan le tudjuk fedni az önök elvárásait.

Telepítés, oktatás
A rendszerkiterjesztések elkészülte után egy tesztrendszert telepítünk (ezt még általában a saját szerverünkre, ahonnan távoli eléréssel használható). A tesztrendszer kettős funkciót lát el: lehetőséget ad a folyamatok működésének gyakorlati kipróbálására és a munkatársak oktatására.

Tesztüzem
A teszt üzem során már önállóan használják a rendszert, de még intenzíven felügyeljük a használatot. Ilyenkor még lehetőség van "finom hangolásra". Mivel a használat során már értékelhető adatokkal kezdik feltölteni a rendszert, általában ebben a szakaszban jelentkezik igény az egyedi lekérdezésekre.

Éles indulás
Az éles indulás után már csak az új rendszerben követik a folyamatokat, itt állítják elő az összes bizonylatot és innen nyerik ki az összes adatot.

Üzemeltetés támogatás, frissítések
Kapcsolódó szolgáltatásként minden rendszerünkhöz több szintű üzemeltetéstámogatási szolgáltatást ajánlunk. A szolgáltatások kiemelt rendelkezésreállást, átalány díjas fejlesztést (kisebb ötletek megvalósításához) és a frissítések követését foglalják magukban. A rendszert ugyan a lehető legrugalmasabbra terveztük, abból a szempontból, hogy lehetőleg programozói beavatkozás nélkül alkalmas legyen a vonatkozó törvényi változásoknak megfelelni, de sajnos ez nem mindig megvalósítható. Tapasztalatunk szerint az indulástól számított körülbelül egy évig mégy intenzívebb törődést igényelnek partnereink.

Financial Panning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi pellentesque orci quis rhoncus suscipit. Nunc semper porttitor augue non porttitor.

Life Insurance

Morbi pellentesque orci quis rhoncus suscipit. Nunc semper porttitor augue non porttitor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Retirement

Nunc semper ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi pellentesque orci quis rhoncus suscipit.  Lorem porttitor augue non porttitor.

Wealth Management

Lorem porttitor augue non porttitor. Nunc semper ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi pellentesque orci quis rhoncus suscipit.  

Financial Advice

Porttitor lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi pellentesque orci quis rhoncus suscipit. Nunc semper porttitor augue non.

Investing

Morbi pellentesque orci quis rhoncus suscipit. Nunc semper porttitor augue non porttitor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Featured In